KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Ceyhan Mah. Ahmet Karacabey Cad.Cumhur Sokak. Elbistan /Kahramanmaraş
Vizyon
• Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, • Çağdaş, demokratik ve lâik, • Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, • Değişim ve gelişime açık, • Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, • Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, • Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, • Yaratıcı ve üretken, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, • Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, • Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
• Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, • Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, • Çevreleri ile iletişim kurabilecek davranışları kazanmaları, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, • Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, • Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
kalörifer